Wie zijn wij


Claudia Bevaart Banis

Claudia Bevaart Banis
Al van jongs af aan ben ik een erg verzorgend en behulpzaam persoon. Daarbij vind ik waardigheid en respect erg belangrijk in het leven. Om iets voor een ander te kunnen betekenen geeft mij altijd een voldaan gevoel en daarom wilde ik juist met dit gevoel iets neerzetten voor mezelf en anderen.

Voor mijn leeftijd heb ik al behoorlijk wat begrafenissen en crematies meegemaakt. Het viel mij daarbij altijd erg op dat het ene graf er zo ontzettend mooi en verzorgd uitzag en het andere minder verzorgd. De reden daarvan heeft mij aan het denken gezet. Ik kon heel veel redenen bedenken waarom mensen niet in staat zouden zijn om het graf van hun overleden dierbare te kunnen verzorgen zoals bijvoorbeeld te ver weg wonen, slecht ter been zijn of andere begrijpelijke redenen. Maar iedereen wil graag het beste voor degene die een special plekje in zijn of haar hart heeft. Daarom bied ik u graag de mogelijkheid om deze zorg van u over te nemen zodat u zeker weet dat het graf er weer mooi en verzorgd bij ligt.

Dit alles is de reden waarom ik sinds kort grafverzorging “De Zonnestraal” ben gestart. Mijn doel is om het graf van uw dierbare een waardige (persoonlijke) uitstraling te geven dat tot in de puntjes is verzorgd.

Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart.